Naročnik

Zasebni

Lokacija

Trebnje

Površina

120 m2

Leto načrtovanja

2018

Date
O projektu

Po načelu “manj je več” smo za mlado družino zasnovali sodoben interier v enostanovanjski hiši. Objekt stoji na slikovitem griču nad Trebnjem in je s treh strani obdan z gozdom, mnoge zastekljene površine pa omogočajo komunikacijo z okolico in odpirajo poglede v naravo. To je tudi en od glavnih razlogov, da smo interier zasnovali precej minimalistično, brez česarkoli odvečnega. Brišejo se meje med eksterierjem in interierjem, med odprtimi in zaprtimi prosotori. Osrednji prostorski kubus, ki je razdeljen na navidez lebdeče stopnišče na eni strani in kuhinjo na drugi, zaradi svoje odprtosti oblikuje pretočen in povezovalen značaj. Osrednji povezovalni element bivalnega prostora je monoliten kuhinjski otok, skupaj s preostankom kuhinje pa tvori srce novega doma. Elegantno trojico lesa, marmorja in stekla dopolnjujejo črni kosi, ki zaokrožijo interier s skoraj grafičnim poudarkom.

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri