idealisti-o-nas
Idealisti

Če bi nas pred leti kdo vprašal ali si predstavljamo, da bomo ravno mi trije tisti, ki si bodo poleg pisarn vsak dan delili tudi svoje ideje, razmišljanja, skupno strast do arhitekture in nenazadnje prijateljstvo, bi mu verjetno odgovorili, da niti v sanjah. In vendar, tukaj smo.

 

Naši skupni začetki segajo v študentske čase, kjer smo sprva pod skupnim mentorstvom pri predmetu Projektiranje in kompozicija spoznavali osnove arhitekturnega oblikovanja, kasneje sodelovali pri nekaj arhitekturnih delavnicah, posebna prelomnica za nas pa je bil natečaj Medgeneracijskega centra v Changsha na Kitajskem, na katerega smo se pol leta intenzivno pripravljali in tudi dodobra spoznali – v vseh možnih situacijah. Pot nas je torej odpeljala najprej na Kitajsko, kjer smo prezentirali svoj natečajni projekt, kasneje pa precej spontano k prvim naročnikom in projektom do tukaj, kjer smo zdaj.

 

Smo majhen arhitekturni biro, ki ga sestavljamo Urban, Urša in Tina. Naše področje delovanja sega vse od arhitekture, notranjega oblikovanja, oblikovanja sejemskih prostorov do grafičnega oblikovanja. Svoje izkušnje smo nabirali v domačih in tujih birojih, z delom na Fakulteti za arhitekturo kot tehnični sodelavci, na različnih arhitekturnih delavnicah in podobno.

 

Verjamemo, da je prostor več kot le fizični in oblikovni element. Za nas je izhodišče za nove zgodbe, nepozabna doživetja in prijetne občutke, ki jih ustvarja estetika prostora.

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri