idealisti-o-nas
idea:list studio

idea:list studio je manjši arhitekturni in oblikovalski biro, ki smo ga leta 2015 ustanovili Urban Pahor, Urša Kres in Tina Begović, vsi trije po izobrazbi magistri inženirji arhitekture. Druži nas podoben pogled na prostor in svet, skupna strast do arhitekture in nenazadnje prijateljstvo. Svoje znanje in izkušnje smo nabirali tako v birojih v Sloveniji kot tudi v tujini, kot tehnični sodelavci na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani, na različnih arhitekturnih delavnicah in izobraževanjih.

 

Naše področje delovanja sega vse od arhitekture, notranjega oblikovanja do oblikovanja sejemskih prostorov. Pri oblikovanju sejemskih prostorov med drugim sodelujemo z angleškimi poslovnimi partnerji, agencijo Experium, ki deluje na področju celostne izvedbe sejmov. Skupaj smo oblikovali sejemske prostore za mnoga tuja in mednarodna podjetja kot na primer Softgamings, AF Switchgear, Accelya, Barbour, Sportingtech, kot tudi nacionalni pavilijon Azerbajdžana. Še eno poslovno sodelovanje velja omeniti, na katerega smo izjemno ponosni – mednarodno podjetje Oracle, ki se ukvarja z izdelovanjem sistemov za upravljanje podatkovnih baz, za katere oblikujemo interierje centrov odličnosti (Center of Excellence) širom sveta.

 

Leta 2019 smo za projekt prenove poslovnih prostorov podjetja Art Rebel 9 dobili BIG SEE Interior Design Award 2019, leta 2020 pa za 2 projekta prenove zasebnih stanovanj BIG SEE Interior Design Award 2020.

 

Ne glede na to ali gre za zasebne naročnike, javne projekte, sodelovanja z majhnimi podjetji ali svetovnimi korporacijami, naše vodilo ostaja enako. Vsakega projekta se lotimo z veliko raziskovanja, spoznavanjem naročnika in njegove filozofije, »branja« prostora in prepoznavanja, kaj nam le-ta omogoča, da lahko skozi pogovore z naročnikom na koncu ustvarimo tisto, kar je odraz njega samega v prostoru.

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri