Uvodni blog

Pozdravljen obiskovalec naše spletne strani! 

Ne glede na to ali ste se tukaj znašli namerno ali po nesreči, upamo, da boste v prihodnje na našem blogu zasledili kaj zanimivega, uporabnega ali inspirativnega zase.

Z vami bomo v prihodnje delili svoje delo, razmišljanja, nasvete, predloge, vsakdanje utrinke iz biroja in podobno. Naš skupen cilj je zagotovo funkcionalen, prijeten in vizualno privlačen dom, zato se bomo s svojimi vsebinami in smernicami na blogu med drugim trudili pomagati pri urejanju vašega doma. Zavedamo se, da je lahko oblikovanje in ustvarjanje lastnega doma prijetno in zabavno opravilo, zato bomo z objavami poskušali rešiti vprašanja in dileme s katerimi se najpogosteje spopadajo naši naročniki, ko se le-ti obrnejo na nas. Morda boste tudi sami našli kakšen odgovor ali rešitev zase.

Se beremo,

ekipa idea:list studia

Ni komentarjev

Objavite komentar

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri