BIG SEE Interior Design Award 2019

9. oktobra 2019 je v Mestu oblikovanja potekala mednarodna arhitekturna konferenca BIG ARCHITECTURE 2019, kjer smo za projekt prenove poslovnih prostorov podjetja Art Rebel 9 prejeli BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2019.

Dan smo začeli s kratkim predavanjem in predstavitvijo zmagovalnega projekta, sredi dneva pa smo na dogodku Velike ideje proti ______ predstavili naše delo, spregovorili o izzivih, s katerimi se vsakodnevno soočamo tako v biroju kot na gradbiščih ter o tem, kje je meja pri sprejemanju kompromisov in kako pomemben je dialog vseh vpletenih v projekt.

Zahvaljujemo se BIG ARCHITECTURE 2019 in Big SEE – where life is creativity za nominacijo in prejeto nagrado. V čast nam je bilo sodelovati na takšnem mednarodnem dogodku in upamo, da se zopet vidimo naslednje leto.

Ni komentarjev

Objavite komentar

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri