Oddaja TV Ambienti

Zopet smo gostovali v oddaji TV Ambienti, tokrat s projektom prenove mansardnega stanovanja v Ljubljani – “Pod streho”. Posnetek oddaje si lahko ogledate na povezavi spodaj:

https://www.tvambienti.si/26/03/2020/mladostno-stanovanje-pod-streho/

Snemalna ekipa nas je obiskala že lansko leto, saj je snemanje potekalo na zadnjo soboto v mesecu oktobru 2019. Tokrat je pred kamere stopila naša Tina, pogovor pa je, tako kot nazadnje, zopet vodil g. Stane Sušnik. Prijeten jutranji klepet ob skodelici čaja (če odmislimo kamere, ki nam še vedno niso tako domače), dobra ekipa in v dobrih dveh urah smo snemanje končali. Iskreno se zahvaljujemo ekipi oddaje TV Ambienti za vabilo k sodelovanju in našim krasnim naročnikom, ki so z veseljem odprli vrata svojega doma.

Ni komentarjev

Objavite komentar

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri