Naročnik

Zasebni

Lokacija

Ljubljana

Površina

40 m2

Leto načrtovanja

2019

Sodelavci

Sanja Milojević, abs. arh.

Date
O projektu

Minimalistično in sodobno stanovanje na 40 m2 je bilo oblikovano za par, ki potrebuje prilagodljiv dom, sočasno pa mora služiti tudi kot prostor za delo od doma. Zasnovali smo fleksibilen tloris – s pomočjo premične pregradne stene med spalnico in dnevnim prostorom se stanovanje prilagaja trenutnim željam in potrebam uporabnikov. V liniji vgradnega pohištva, ki poteka vzdolž celotnega spalno-bivalnega prostora se nahajata tudi dve niši z delovnim kotičkom. Zaradi majhnega števila oken in pomanjkanja svetlobe so izbrani svetli odtenki pohištva v beli in sivi barvi z dodatkom lesa, ki vizualno odprejo prostor, črni poudarki pa vanj vnesejo nekaj kontrasta.

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri