Oddaja TV Ambienti

S projektom “Sramežljiva meščanka” smo to soboto gostovali v oddaji TV Ambienti, posnetek oddaje pa si lahko ogledate na povezavi spodaj:

S projektom “Sramežljiva meščanka” smo to soboto gostovali v oddaji TV Ambienti, posnetek oddaje pa si lahko ogledate na povezavi spodaj:

Sramežljiva meščanka | Ambienti

Na ljubljanskem Mestnem trgu je nekoč stala manjša šivalnica. Ko so jo šivilje zapustile, je prostor štiri leta sameval. Napadel ga je zob časa z vlago na čelu in zatohli in temni prostori so odvrnili marsikaterega investitorja od nakupa. A nekdo je v zapuščenem, miniaturnem prostoru le videl potencial – potencial, da postane svetlo, prijetno in unikatno stanovanje.

www.tvambienti.si

Snemanje oddaje je potekalo že v mesecu januarju, ko je snemalna ekipa obiskala prenovljeno stanovanje, v katerem živi mlad par. Pred kamere je stopila naša Urša, s katero je g. Stane Sušnik opravil prijeten intervju. Trema je bila vsekakor prisotna, saj se nastopanje pred kamerami močno razlikuje od sproščenega in očem skritega ustvarjanja v biroju 🙂 Po opravljenem intervjuju je ekipa posnela še posamezne kadre stanovanja, končen rezultat pa si lahko ogledate na spletni strani oddaje TV Ambienti. Ekipi oddaje se zahvaljujemo za vabilo k sodelovanju.

Ni komentarjev

Objavite komentar

Na naši strani uporabljamo piškotke za analitiko, vaših osebnih podatkov ne hranimo. Z nadaljnjo uporabo strani se s tem strinjate. več informacij

Spletna stran uporablja tehnologijo piškotkov (ang. cookies), da lahko izvajamo statistiko uporabe spletne strani. Na ta način izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo, ki nam hkrati omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani.

Zapri